11/05/2010

Hok Aloh weeehhh..

Tahniah kepada calon Barisan Nasional DUN Galas, Encik Abdul Aziz Yusoff yang berjaya merampas kerusi ini daripada PAS dengan undian sebanyak 5,324 berbanding dengan calon PAS, Dr. Zulkefli Mohamed hanya mendapat 4,134 undi. Majoriti yang lebih tinggi dari PRU yang lepas iaitu 1,190.

Tahniah juga UMNO Gombak Selatan ucapkan kepada Tengku Razaleigh yang juga Pengarah Pilihan Raya BN bagi DUN Galas, kejayaan BN juga didorong oleh kerja keras jentera parti itu dalam tempoh 48 jam sebelum kempen berakhir. Semua sayap parti UMNO yang turut menyinsing lengan baju turun padang dan tidak kurang juga kepada semua parti komponen terutamanya MCA yang turut berkerja keras hingga ke minit yang terakhir untuk menyakinkan dan memenangi hati pengundi Cina di Galas. Job Well Done!

Ini menunjukkan rakyat sudah muak, jelak dan bosan kepada pakat - pakat. Kita tunggu apa komen dan alasan serta tuduhan yang di lemparkan kepada kita nanti. Jangan tak tahu kan geng ni camne kan. Menang memanglah bising, kalau kalah lagilah akan meletus pelbagai cerita macam letusan Gunung Merapi di Indonesia. Cadangan UCGS, terimalah dengan hati terbuka dan belajar dari apa yang Tok Goku selalu cakap, redha dengan apa yang ada, ye tak. Kami mampu dan terima apa jua keputusan dengan hati terbuka dan redha, takkan la kelian takleh
terima. Keputusan sudah keluar dan petanda sudah nampak. Jangan buat buta pula!

Apa pun, kita jangan rasa selesa. Ini hanya permulaan. Kita kena bekerja keras lagi bagi memantapkan kedudukkan kita lebih selesa di PRU akan datang.

Kepada penduduk Galas, tahniah dan terima kasih di atas kepercayaan yang anda beri kepada BN dan Insya Allah, satu transformasi akan berlaku di tempat anda.

Psstt, jangan buat reformasi ya.

Tiada ulasan: